sunnuntai 20. toukokuuta 2012

tämän viikon aikaan saannoksia...

pitkään olen suunnitellut että kokeilen sulattaa muovipusseja ja tehdä niistä jotain, mutta aina se on vaan jääny. eräänä päivänä iski tarve tehdä se ja tässä on lopputulos siitä, toki kuva on huono. Näihin laitoin viisi muovia päällekkäin. aika ohueks jäi, mutta pysyy kuitenkin ryhdissään. yllätyin kuinka hyvin sitä pysty ommella. tää pääty äitille.

Marimekon shoppailureissulta löyty pala siirtolapuutarha-kangasta, josta tuli sopiva liina pöydälleni. Verho syntyi ikean pystyraita kankaasta josta leikkelin paloja ja ompelin ne vaakaraidaksi :)

löysin myös tätä valkoista Muija-kangasta palan. se oli jotain erikoista, ohutta ja pehmeää :) siitä sain tehtyä kolme tyynynpäällistä. Kuvassa näkyy myös kesken oleva vauvan ruutulippu peitto, on edelleen kesken ku lanka loppu, eikä oo päässy kauppaan.

Sain jopa virkattua siskoni tulevalle vauvalle villatakin. Kuvaa siitä ei ole, täytyy joskus ottaa.
Kaksi keikkaakin on tullut nähtyä. Keskiviikkona olin työkaverin kans kokkolan nuorten yö taiteille tapahtumassa, jossa esiinty LAPKO!! eilen päätettiin sit anun kans lähtee kantriin kuuntelemaan herra ylppöä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti